Πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, στη Λάρισα, η ημερίδα των τεσσάρων Ενώσεων των εφημερίδων της περιφέρειας με θέμα η «Βιωσιμότητα και μετεξέλιξη του Περιφερειακού – Τοπικού – κλαδικού Τύπου».

Η ημερίδα, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Διβάνη" με ώρα έναρξης την 10η π.μ., διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ημερησίων Περιφερειακών εφημερίδων (Ημερήσιες), την Ένωση Ιδιοκτητών Περιφερειακού Τύπου (Εβδομαδιαίες), την Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων και Εβδομαδιαίων Εφημερίδων Αττικής και την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιφερειακού Τύπου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και την στήριξη της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Σε αυτή έχουν κληθεί και θα μιλήσουν γνωστά ονόματα του πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου όπως είναι οι ευρωβουλευτές Γιώργος Κύρτσος, Κώστας Χρυσόγονος και Νότης Μαριάς, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Μιχάλης ΜεΊμάρης, Αντώνης Σκαμνάκης και Ανδρέας Βέγλης, ο γνωστός δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος κ.α.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργος Κωτσός.

Το βράδυ της Παρασκευής παρατέθηκε δείπνο στο Φρούριο για όλους τους συμμετέχοντες στις εργασίες, στο οποίο παρέστη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών της χώρας Κώστας Αγοραστός.

Λ.Ε.