Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας υλοποιεί ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής Ανέργων και Εργαζομένων στη Λάρισα.

Παρέχονται δωρεάν σε ανέργους/ες και εργαζομένους/ες και υλοποιούνται μέσω του εξειδικευμένου κέντρου προώθησης στην απασχόληση (Λάρισα) και τη δομή εργαζομένων  και  με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την  ένταξη ή επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας καθώς και την ενίσχυση και ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Ενόψει των προσεχών προκηρύξεων θέσεων εργασίας του ΟΑΕΔ, κατά το μήνα Ιανουάριο 2020, προγραμματίζεται η υλοποίηση των παρακάτω εργαστηρίων πληροφόρησης προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να εξοικειωθούν στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΟΑΕΔ (δωρεάν συμμετοχή):

1. Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας. Η περίπτωση της πλατφόρμας του ΟΑΕΔ
-1ο τμήμα: Παρασκευή, 24Ιανουαρίου 2020 , 18:00-20:00

1. Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας. Η περίπτωση της πλατφόρμας του ΟΑΕΔ
 - 2ο τμήμα : Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 , 12:00-14:00

Tα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στη δομή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα. Η αίτηση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά

https://forms.gle/xsEGdsdpY7ajthzc8 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, Τζαβέλα 4, Λάρισα, 2410537489-90, email: k.panagoulis@reg.inegsee.gr , αρμόδια πρόσωπα: Παναγούλης Κωνσταντίνος &Βαιόπουλος Αχιλλέας.