Την απογοήτευση της εκφράζει Λαρισαία, μητέρα τριών παιδιών, για τη νέα μορφή που έχει αποκτήσει η παιδική χαρά στην οδό Ζάνου στη Νέα Σμύρνη.
Στην καταγγελία της προς το kosmoslarissa.gr αναφέρει τα εξής:
«Οι φωτογραφίες είναι από τη νέα παιδική χαρά στη Ζάνου στη Νέα Σμύρνη. Είμαι μητέρα τριών παιδιών  2, 4 και 6 ετών.
Κανένα παιδί δεν κατάφερε να παίξει σε κανένα από τα παιχνίδια που τοποθετήθηκαν, παρά μόνο με το χαλίκι και τα χώματα της παιδικής χαράς κυρίως λόγω ύψους και λόγω χρηστικότητας των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Καλώ το κύριο δήμαρχο καθώς και τους αντιδημάρχους να φέρουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να παίξουν στο χώρο αυτό για να δουν και οι ίδιοι κατά πόσο λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος ως παιδική χαρά.
Από πότε οι κούνιες, η τσουλήθρα και οι τραμπάλες αντικαθίστανται από τέτοια παιχνίδια? Χαρήκαμε όλοι στη γειτονιά όταν είδαμε να ετοιμάζεται καινούργια παιδική χαρά. Για να καταλήξουμε να πούμε καλύτερα η παλιά, μιας και ο χώρος πια δε λογίζεται για παιδική χαρά αλλά για παιχνίδι με τα χώματα και τα χαλίκια γιατί όσα τοποθετήθηκαν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Βέβαια με μια απλή περιήγηση στη πόλη βλέπει κανείς πως κάτι τέτοιο συνέβη μόνο στη παιδική χαρά της Νέας Σμύρνης. Στου Αγίου Κωνσταντίνου, στου Προφήτη Ηλία στο Κηποθέατρο η λογική είναι τελείως διαφορετική. Δεν μπορώ να καταλάβω τούς λόγους που οδήγησαν σε μια τέτοια επιλογή για τη δική μας γειτονιά.»