Με απόφαση της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καταργείται η τηλεφωνική γραμμή 1535 και από 1/2/2017 οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα τηλέφωνα 2413/501000 και 2413/501179.
Την Δευτέρα και Τρίτη δεν θα κλείνονται τηλεφωνικά ραντεβού λόγω μετάπτωσης των δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου, ενώ κανονικά θα εξυπηρετούνται τα απογευματινά ραντεβού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα ραντεβού έχουν κλειστεί έως τώρα με το προηγούμενο σύστημα ισχύουν κανονικά.
Το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου αποφάσισε την κατάργηση του τετραψήφιου αριθμού 1535 με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, δεδομένου πλέον ότι ο πολίτης θα μπορεί να κλείνει απ’ ευθείας ραντεβού συνομιλώντας με υπάλληλο και όχι μέσω ηχογραφημένου προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή που δυσκόλευε τους ηλικιωμένους ασθενείς.
Επιπλέον οι πολίτες στο εξής δεν θα επιβαρύνονται οικονομικά, όπως γίνονταν μέσω του 1535 με χρέωση στον λογαριασμό του τηλεφώνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον τρόπο αυτό και ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου θα ελαφρυνθεί κατά 60.000 ευρώ που πλήρωνε ετησίως για τα ραντεβού μέσω του 1535.
Ανάλογη προετοιμασία γίνεται και για το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, στο οποίο η διακοπή θα γίνει το επόμενο δεκαπενθήμερο, η ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς.