Μέσα από μια τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του Έλλη, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, θέλησε να ευχαριστήσει τις μητέρες όλου του κόσμου, για την ανεξάντλητη προσφορά τους και την αγάπη τους, που όπως είπε φτάνει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης...
"Σήμερα με το χέρι στην καρδιά, θέλω να ευχαριστήσω τις μητέρες όλου του κόσμου, γιατί η ανεκτίμητη αξία τους δεν έχει σύνορα...
Για όλους μας η μητέρα αποτελεί το Α και το Ω στη ζωή μας. Είναι η πιο ευλογημένη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας, η δύναμη μας να πετύχουμε το ακατόρθωτο μέσα από την αγάπη της.
Εκείνη χτίζει τις ψυχές μας με αξίες και ιδανικά, εκείνη μπαίνει μπροστά στα δύσκολα που βρίσκουμε στο διάβα της ζωής μας, εκείνη "σκίζει" ουρανό και γη για να μας προστατεύει".
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης αναφέρεται στη δήλωσή του και στην τρίτεκνη μητέρα, που γιορτάστηκε σήμερα στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ όπου σε επιστολή του ανέφερε τα εξής:
"Βράχο θα αποκαλέσω την τρίτεκνη μάνα, που δε λύγισε στα δεινά των τελευταίων ετών. Που στάθηκε δίπλα στα παιδιά της με όλο της το "είναι", που τα δίδαξε ότι οι δύσκολες μέρες προετοιμάζουν ένα φωτεινό αύριο.
Στη σημερινή εκδήλωση που έχει ως "σημαία" τη μητέρα, θέλω να σφίξω το χέρι της κάθε μιας ξεχωριστά, γιατί η μάνα είναι μία για όλους μας ως έννοια, και η αγάπη μας για αυτή φτάνει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Τρίτεκνων Νομού Λάρισας και στο Δήμο Κιλελέρ, που αναδεικνύουν τη μοναδική αξία της, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα της διαρκούς σημαντικότητάς της στην κοινωνία και τον άνθρωπο.
Χρόνια Πολλά Μητέρα !!!"