Ως μια έκθεση που ξεπέρασε τα σύνορα και τις προσδοκίες όλων, χαρακτήρισε την Agrothessaly ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που επισκέφθηκε τους χώρους, ενώ απέστειλε χαιρετισμό κατά την τελετή των εγκαινίων επισημαίνοντας τα εξής:
"Όλοι οι «καρποί» της αγροτικής γης δίνουν το στίγμα τους από τη Λάρισα, όπου χτυπά δυνατά η «καρδιά» του πρωτογενούς τομέα, μέσα από τη 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη γεωργία και την κτηνοτροφία καθιστώντας την ως πρωταρχικό σημείο αναφοράς στον εκθεσιακό χάρτη της Ελλάδας.
Έχουν περάσει δύο χρόνια από την προηγούμενη Agrothessaly, που ικανοποίησε κάθε προσδοκία επιτυχίας  με ηχηρό αντίκτυπο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η φετινή Έκθεση ξεπερνά κάθε προσδοκία σε συμμετοχές σχεδόν διπλασιασμένες. Έχουμε την ανάπτυξη μπροστά μας.... και εμείς την κοιτάμε με τα κυάλια.
Και αναφέρομαι στα εμπόδια που βάζουν κάποιοι στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο. Αν σκεφτεί κανείς, ότι πληθώρα των παρεμβάσεών μου αφορούν τις αδικίες που πλήττουν τον πρωτογενή τομέα, θα καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που η κυβέρνηση επιχειρεί να επιτύχει, εθελοτυφλώντας στα αυτονόητα, και επιχειρώντας να γκρεμίζει το ισχυρό κεφάλαιο για την αναγέννηση της χώρας και της οικονομίας μας.
Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους διοργανωτές της Αgrothessaly 2019, έχοντας τη βεβαιότητα ότι η επιτυχία της δεν έχει σύνορα, και ελπίζοντας ότι οι προοπτικές ανάπτυξης που θα φανούν μέσα από τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες, θα αγγίξουν τα «αυτιά» των κυβερνώντων".