To IEK AKMH επισκέφθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης απαντώντας σε ερωτήσεις νέων που σπουδάζουν δημοσιογραφία στο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Μία ¨δυνατή" συνέντευξη, με εύστοχες ερωτήσεις από νέους που σπουδάζουν δημοσιογραφία στο εκπαιδευτήριο πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έδωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισκέπτεται το συγκεκριμένο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος "επενδύει σε σταθερές ενέργειες ανάπτυξης που προσδίδουν ιδιαίτερη αξία στις σπουδές, και αυτό αναδεικνύεται από το υψηλό επίπεδο σπουδαστών  και εκπαιδευτικών που θεμελιώνουν το κύρος του".
Και αφού παρακολούθησε με ενδιαφέρον το μάθημα του έγκριτου δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου στους σπουδαστές του, στην συνέχεια  έδωσε την "ψήφο... εμπιστοσύνης" του στους νέους και τις νέες, που θέλησαν να τον προκαλέσουν, με ερωτήσεις για την πολιτική επικαιρότητα, το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, την έξοδο από τα μνημόνια, την ανεργία που "χτυπάει" κυρίως τις μικρές ηλικίες, και την άποψη του για το πως θα μπει η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.
Ο Βουλευτής Λάρισας συνεχάρη τους σπουδαστές για το ήθος και τη δεοντολογία, που επιδεικνύουν από τα πρώτα τους βήματα, ενώ μιλώντας με τα στελέχη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, επισήμανε την εκπαιδευτική αριστεία του εκπαιδευτηρίου, αλλά και το υψηλό επίπεδο υποδομών και εξοπλισμού, που τους κατατάσσει στην κορυφή της ελληνικής μεταλυκειακής εκπαίδευσης, προσφέροντας αναμφίβολα στους νέους ένα αξιόπιστο "χαρτί¨ για την αγορά εργασίας.