Στον "αέρα" ανανέωσης που φέρνει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεντρώθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του στην 8η Τακτική Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, που έγινε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, και ήταν γεμάτη από παλμό και νιάτα που αποτελούν το μέλλον της χώρας.
"Η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας είναι γεγονός. Η υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν την εκλογή του ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μετά την εκλογή του, έχει εφαρμοστεί με την ανανέωση σε όλους τους τομείς. Το βλέπουμε και για τις εθνικές εκλογές , το βλέπουμε πολύ περισσότερο στα ευρωψηφοδέλτια της Ν.Δ.
Η μεγάλη νίκη της παράταξης που είναι δεδομένη, δε θα είναι μία νίκη μόνο εκλογική, θα πρέπει να είναι μία νίκη της Ελλάδας μας, τέτοια, ώστε να φέρουμε τους νέους ανθρώπους που έχουν φύγει στο εξωτερικό, περίπου 600 χιλιάδες... Και σας το λέω αυτό γιατί κι εγώ είχα φύγει στο εξωτερικό για 28 περίπου χρόνια, και πιστέψτε με, η ξενιτιά είναι δύσκολη υπόθεση. Και όταν κάποιος Έλληνας φεύγει από την Πατρίδα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον πείσεις να επιστρέψει σε μια χώρα, που είναι της διαφθοράς.
Οι κύριοι αυτοί της κυβέρνησης, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μας έχουν τρελάνει στην κυριολεξία, με το ηθικό τους πλεονέκτημα. Βέβαια σήμερα κινδυνεύουν να βγουν πρωταθλητές της διαφθοράς. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι τις εκλογές θα είναι!
Οι νέοι άνθρωποι είναι οι νέες ιδέες, και είναι η νέα πορεία που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Χρειαζόμαστε βέβαια και την πείρα των παλιών. Γι' αυτό όλοι ενωμένοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!"