"Η υπεραξία της επιχειρηματικής Λάρισας αναδεικνύεται μέσα από τη στήριξή σας, και την προσπάθειά σας να ενισχύσετε τις ελληνικές εξαγωγές, με ανοίγματα προς το Αμερικανικό κεφάλαιο, χρηματοδοτώντας μάλιστα σχεδόν εξ'ολοκλήρου διεθνείς εκθέσεις, όπου θα προβληθούν τα ποιοτικά προϊόντα μας".
Με αυτά τα λόγια θέλησε να συγχαρεί για την υπεραξία που δίνουν στην περιοχή μέσα από τονωτικές δράσεις στην επιχειρηματικότητα, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη της Διοίκησης, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που έδωσε το παρών στην ετήσια εκδήλωσή τους.
"Οφείλουμε να επενδύσουμε στην ανάπτυξη, με όλη μας τη δύναμη" επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που τον περασμένο Ιούνιο ανέλαβε την πρωτοβουλία, να φέρει στη Λάρισα Έλληνες Ομογενείς πολιτικούς, μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε), προκειμένου να συζητήσουν με κορυφαίους παράγοντες της πόλης, για την περιοχή που διαθέτει "χρυσό" από αγροτικά προϊόντα, πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα, και τουριστική αναγνωρισιμότητα. Το επόμενο διάστημα θα επιστρέψουν με τη συμβολή του Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ στο Θεσσαλικό κάμπο, για τη συνέχιση της συνεργασίας και των επενδυτικών επαφών.
"Η επιχειρηματικότητα βρίσκεται υπό διωγμό, αναγκάζοντας τα τελευταία χρόνια περισσότερους από 600 χιλιάδες νέους να μεταναστεύσουν. Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο με την κάθε παράταξη να έχει προσδοκίες, Η νίκη ανήκει αναμφισβήτητα στη Νέα Δημοκρατία, και θα είναι πραγματική όταν καταφέρουμε να επιστρέψουν οι νέοι μας από την ξενιτιά. Και θα είναι διπλή η νίκη, όταν θα τους δούμε να εργάζονται στον τόπο τους, και να δημιουργούν οικογένειες, λύνοντας έτσι και το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας".