«Την ανάγκη να απαλλαγεί η χώρα όσο το δυνατόν ταχύτερα από την παρούσα κυβέρνηση που όχι απλώς έφερε το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, αλλά φαίνεται ότι δρομολογεί ένα τέταρτο», τόνισε η τομεάρχης Πολιτισμού και αθλητισμού Όλγα Κεφαλογιάννη από τη Λάρισα.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στην χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Λάρισας στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Αστέρας» στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους φίλους του κόμματος που έσπευσαν να την ακούσουν: «Ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τη συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους πολίτες όλης της Ελλάδας. Μία συμφωνία αλήθειας που είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον με θετικό τρόπο, μετά από μία ελπίδα που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ κι έχει γίνει η μεγαλύτερη απογοήτευση, μετά τις υποσχέσεις για ευημερία που έχουν καταλήξει στη μεγαλύτερη μιζέρια που μπορούσε να ζήσει ο Ελληνικός λαός, μετά την υπόσχεση για σκίσιμο μνημονίων που έχει γίνει τρίτο, ίσως και τέταρτο μνημόνιο».

Παρόντες στην εκδήλωση όλοι οι τοπικοί γαλάζιοι αξιωματούχοι. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, οι βουλευτές Λάρισας  Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, οι δήμαρχοι Κιλελέρ και Ελασσόνας Θανάσης Νασιακόπουλος και Νίκος Ευαγγέλου, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο πρώην βουλευτής και πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Κατσαρός, πολιτευτές του κόμματος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας κ.α.