Σε κλάδεμα δέντρων προχωρά τις τελευταίες ημέρες η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, με σχετικές εργασίες να γίνονται σήμερα στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Για αρκετές ώρες το συνεργείο του Δήμου Λαρισαίων εργαζόταν στο σημείο, έχοντας αποκλείσει και τη διέλευση στο συγκεκριμένο κομμάτι του πεζοδρόμου, ενώ ο όγκος των κλαδιών που απομακρύνθηκαν ήταν το λιγότερο εντυπωσιακός. Παρόμοιες εργασίες εξάλλου έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν και σε άλλα σημεία της πόλης, αλλά και σε σημεία όπου υπήρξαν θέματα με δέντρα από τις προηγούμενες εβδομάδες όταν και είχαν επικρατήσει ισχυροί άνεμοι.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται κοπή 15 δέντρων στην κοίτη του Πηνειού, τα οποία έχουν κριθεί ως επικίνδυνα, και για τα οποία έχει ληφθεί σχετική απόφαση σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων. Την ίδια στιγμή, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Ζαούτσος τόνισε ότι θα ακολουθήσει και καθάρισμα του εσωτερικού του ποταμού από κορμούς και κλαδιά, για να γίνει η ροή του νερού όσο το δυνατόν πιο ομαλή, αλλά και ότι θα ακολουθήσει δενδροφύτευση όπου απαιτείται.
thessaliatv.gr(Χρυσόστομος Τρίμμης)