Σε δήλωσή του ο γιατρός Δημήτρης Π. Κρανιώτης, ειδικός παθολόγος, ειδ. γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας αναφέρει ότι μετά από 22 χρόνια δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
"Η ζωή μας κύκλους κάνει. Άλλοι κύκλοι κλείνουν κι άλλοι νέοι κύκλοι ανοίγονται μπροστά μας. Ανακοινώνω την επιλογή μου να μην κατέβω ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Αποφάσισα να κλείσω ένα σημαντικό κύκλο 22 ετών για μένα, καθώς από το 1996 έως σήμερα συμμετείχα ανελλιπώς στις εκλογές του Ι.Σ.Λ., στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου εκλέχθηκα μέλος για 5 θητείες.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Λ. Κων/νο Γιαννακόπουλο για την τιμητική πρότασή του να είμαι εκ νέου υποψήφιος, καθώς και για την μέχρι τώρα συνεργασία μας στο Δ.Σ για 3 θητείες, στις οποίες τιμήθηκα με τα αξιώματα του Αντιπροέδρου, του Ταμία και του Ειδ. Γραμματέα, καθώς και τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού «Ιπποκράτης» του Ι.Σ.Λ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους γιατρούς που με ψήφισαν όλα αυτά τα χρόνια ως αγροτικό γιατρό, ως ειδικευόμενο γιατρό και ως ειδικό γιατρό.

Εύχομαι μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησα στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας να τίμησα την ψήφο τους. Κλείνοντας εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους της παράταξής μου στις προσεχείς εκλογές στις 21 Οκτωβρίου 2018."