Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δίνει τη δυνατότητα στην ΚΑΕ Λάρισα να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Basket league, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να συνεχίσει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ η ΚΑΕ Λάρισα, γίνεται αποδεκτή με ανακούφιση αλλά και με ισχυρό το αίσθημα της αποκατάστασης της δικαιοσύνης για όλη την μπασκετική Λάρισα και τους ανθρώπους που αγαπούν τον υγιή αθλητισμό.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αντιδράσει σθεναρά στο ενδεχόμενο υποβιβασμού, επισημαίνοντας το τεράστιο μέγεθος της αδικίας απέναντι σε μία ομάδα η οποία φέτος αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματικού αθλητικού σωματείου.

Έστω και την ύστατη στιγμή το λάθος αυτό διορθώθηκε κι έτσι η Λάρισα θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται ως πρωταγωνίστρια παραδοσιακή δύναμη.

Καλή δύναμη σε παίκτες και διοίκηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν!”