Ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί τη σπουδαία εκείνη ημέρα για χιλιάδες μαθητές και τις οικογένειές τους, την ημέρα που οι κόποι πολλών ετών συμπυκνώνονται στο αίσθημα χαράς και ικανοποίησης που διακατέχει τα νέα μέλη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μπροστά στους νεοεισαχθέντες πλέον, ανοίγεται μία νέα περίοδος στη ζωή τους, γεμάτη καινούριες εμπειρίες και προκλήσεις, μία περίοδος που θα διαμορφώσει μέσα από τις σπουδές, τη νέα γενιά που θα έλθει να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία, τα «καλά μυαλά» εκείνα, που τόσο έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος μας.

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους, θέλω να θυμίσω πως η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και συγκινήσεις και μετά την εμπειρία των εξετάσεων. Με διαφορετικές διαδρομές κάθε φορά, επιβραβεύει πάντοτε εκείνους που μοχθούν.

Συγχαρητήρια και καλή δύναμη μπροστά στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται!»