Στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που εξήγησε πως από εδώ και στο εξής η διοίκηση της ομάδας αλλάζει στάση, ενώ υποσχέθηκε πως θα ρίξει τους τόνους στις αντιπαραθέσεις με Ερασιτεχνική ΑΕΛ και Monsters, αναφέροντας παράλληλα πως αναθεώρησε σε πολλά θέματα που αφορούν αυτό το… τρίγωνο που απασχόλησε και απασχολεί ακόμη.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα της υπόθεσης του προπονητηρίου των Δέντρων. Σήμερα στην εφημερίδα «Ελευθερία» δημοσιεύτηκαν δηλώσεις του Δήμαρχου Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώσης, ο οποίος αποκάλυψε πως μέσω αίρεσης στο παραχωρητήριο που χρονολογείται από την δεκαετία του 80′ με τον λόγω Δήμο να διεκδικεί την συγκεκριμένη έκταση (όπως αποκαλύπτεται θα γίνει η δίκη τον Μάιο του 2017).

Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα καθώς ακόμη δεν έχει εξετάσει την υπόθεση.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος τοποθετήθηκε και για το θέμα των επικείμενων εκλογών της ΕΠΟ αλλά και για την στάση της ΕΠΣΛ που ταχθεί υπέρ της «αντιπολίτευσης».

Αναλυτικά:

Για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» σχετικά με την υπόθεση των Δέντρων: «Τόσα χρόνια κανείς δε διεκδικούσε τίποτα και τώρα που εμφανίστηκα εγώ τα διεκδικούν. Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Κάθε κακή είδηση για την ΑΕΛ γίνεται πρώτο θέμα.

Τα νομικά είναι ευαίσθητη επιλογή.  Δεν το έχω εξετάσει νομικά το θέμα, αλλά πρόκειται να το πράξω. Τον κ. Δήμαρχο Τυρνάβου δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά τον είδα μια φορά όταν μου έκαναν πρόσκληση μόλις πάτησα το πόδι μου στη Λάρισα. Τον συμπάθησα τον άνθρωπο και εκφράζω και τα συλληπητήριά μου για το συμβάν που έτυχε στον άνθρωπο. Το αντιμετωπίζω με πολύ καλή διάθεση το θέμα πάντως».

Στα της Ερασιτεχνικής, monsters και την στάση της ΠΑΕ σχολίασε: «Εμένα είναι θέση μου από εδώ και πέρα να κρατάω μια στάση ώστε να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις. Θα κάνω τα πάντα ακόμα και γι’ αυτούς που με έβρισαν να αντιληφθούν ποιον έχουν απέναντί τους. Οποιοσδήποτε με βρίζει εγώ δεν πρόκειται να αντιδράσω. Απεναντίας θα τους προσκαλέσω σε συζήτηση ώστε να βρούμε λύση σε όλα τα προβλήματα.

Το ίδιο θα συμβεί και με τους οπαδούς. Πήγα στον σπίτι ενός παιδιού που ανήκει στους monsters και κάναμε συζήτηση. Αντιλήφθηκαν και αυτοί πως πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Έχω την άποψη ότι όταν είσαι ισχυρός πρέπει εσύ να σκύβεις πάνω από το πρόβλημα. Δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές.

Εγώ εντυπωσιάστηκα από το παιδί αυτό και την οικογένειά του και όντως αναθεώρησα και εγώ πολλά πράγματα. Πρέπει να πείσουμε τους οπαδούς ότι έχουμε κάτι πολύ όμορφο».

Για τη σημερινή συνέλευση: «Θα είμαι στη γενική συνέλευση του σωματείου σήμερα. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα. Οι καλοί κερδίζουν στο τέλος».

Σχετικά με τις επιλογές της και την στάση της ΕΠΣΛάρισας στις επικείμενες εκλογές: «Η ΑΕΛ είναι ανεξάρτητη. Με τον Βαγγέλη τον Γραμμένο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Με τον Ζήση τον Γρηγορίου είμαστε επίσης φίλοι. Είναι πολύ καλύτερος από όλους του υπόλοιπους. Είμαστε μαζί με τον Βαγγέλη Γρηγορίου.

Όταν όμως βλέπω όλα αυτά που έγιναν με τον Απόλλωνα Λάρισας, ήταν στο χέρι του Γραμμένου να εκθέσει το συγκεκριμένο διαιτητή στο ματς με την Πύδνα Κίτρους. Κάτι που δεν έγινε.

Γενικά αυτό που έγινε τώρα με τους διαιτητές έπρεπε να γίνει πριν χρόνια. Όποιος το κάνει λοιπόν είμαστε μαζί του. Εμείς έχουμε δικαίωμα να βάλουμε εκλέξιμο άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Στις εκλογές της ΕΠΟ θα αποφασίσουμε ωστόσο την τελευταία στιγμή».

sportlarissa.gr