Για ένατη θητεία, συνεχώς από το 1994, επανεξελέγη παμψηφεί Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ο Μιχάλης Σακελλαρίου από την Γενική Συνέλευση των μετόχων του συνεταιρισμού που διεξήχθη την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Ο κ. Σακελλαρίου εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος τον Οκτώβριο του 1994 και έκτοτε στόχος όλων των διοικήσεών του από τότε έως σήμερα είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός της επιχείρησης η εξωστρέφεια και η παροχή υψηλής  ποιότητας υπηρεσιών και ασφάλειας στο επιβατικό κοινό κάτι που έχει καταστήσει το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας σημείο αναφοράς και πρότυπο για όλα τα ΚΤΕΛ της Ελλάδος τόσο από πλευράς υποδομών όσο και από πλευράς σύγχρονου στόλου, καινοτομίας  αλλά και οργάνωσης συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της πόλης μας.

Δέσμευση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και σε συνδυασμό με τα έργα υλοποίησης του ΣΒΑΚ στο κέντρο της πόλης είναι το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας να αποτελεί πρώτη επιλογή των πολιτών για τις μετακινήσεις από και προς το κέντρο, καθώς επίσης και με την ολοκλήρωση των έργων στην Π.Ε.Ο. είναι η πλήρης κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών όλης της πόλης.

Επίσης άμεσος στόχος της Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι η βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας εντάσσοντας στο στόλο της από τις αρχές του έτους λεωφορεία που θα κινούνται με εναλλακτικές μορφές ενέργειας όπως το φυσικό αέριο.

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Νταφόπουλος Ιωάννης, με μέλη τους κ. Γκατζόγια Απόστολο, Δαλέρα Φωτιο και Δαούτη Αθανάσιο.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν τους Μετόχους για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύονται να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης άλλα και της πόλης μας σε ότι αφορά την συγκοινωνιακή εξυπηρέτησή της».