Χωρίς τον Ντοντό θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στην Ξάνθη (Nova 17:15) με τον Βραζιλιάνο να μην ακολουθεί την αποστολή της ομάδας στην Ξάνθη λόγω ίωσης και οίδημα του μεταταρσίου που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός και στον αγώνα με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη εκτός της απουσίας του στο κρίσιμο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Βραζιλιάνος είχε θέμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης με τον Σάκη Τσιώλη να καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση χωρίς αυτόν. Επομένως, η αποστολή της ομάδας στην Ακριτική πόλη έχει ως εξής: Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο και Κουτσιανικούλης όπου θα κοπεί ένας στην τελική 18άδα.

Παράλληλα η ΑΕΛ χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της για τον σημερινό αγώνα με τον ΑΟΞ, καθώς πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Ξάνθης, τη διεύθυνση του οποίου η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαρίστησε στην ανακοίνωση της για την παραχώρηση.

Τέλος, καθ’ οδόν για Ξάνθη, παίκτες και συνοδοί γευμάτισαν στην «Κυματολήγη» του Πλαταμώνα, σε μια ακόμη ευγενική προσφορά προς την ομάδα του ιδιοκτήτη, Δημήτρη Μιχωλού, όπου στο σχετικό report της ΠΑΕ υπήρξε αναφορά και θερμά ευχαριστήρια από την ΠΑΕ ΑΕΛ για την κίνηση του.

sportlarissa.gr