Έντεκα νέα σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 9.233.000 ευρώ προχωρά το επόμενο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στα έργα περιλαμβάνεται η κατασκευή κυκλικού κόμβου στην βορειονατολική είσοδο του Τυρνάβου που τον συνδέει με την  Εθνική Οδό Λάρισας , η αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο του παραλιακού άξονα, η διαμόρφωση της εισόδου στον οικισμό Βασίλι των Φαρσάλων, έργα άρδευσης στη Σκάλα Ροδιάς, αντιπλημμυρικά έργα στα Μικρό Βουνό του Δ. Κιλελέρ καθώς και έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επεσήμανε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί και υλοποιεί έντεκα νέα σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας. Είναι έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών και συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφαλής μετακίνησης των ανθρώπινων κοινοτήτων. Με στρατηγική και προσανατολισμό στηρίζουμε στην πράξη την παραγωγή και τους ανθρώπους της υπαίθρου. Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους δίνουμε λύσεις και παράγουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας. Τα έργα και οι δράσεις που χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε αποτελούν πηγή πραγματικής ελπίδας στη ζωή των Θεσσαλών γιατί δημιουργούν θέσεις, εργασίας, μόχλευση στην τοπική οικονομία και κινούν την πραγματική οικονομία της περιοχής».
Αναλυτικότερα τα έργα έχουν ως εξής:
-«Κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη βορειανατολική είσοδο του Τυρνάβου που συνδέει τον οικισμό με την Εθνική Οδό Λάρισας–Κοζάνης», συνολικού προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ.
-«Αποκατάσταση βλαβών που προκληθήκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Δήμου Κιλελέρ στο Δ.Δ. Μικρό Βουνό εντός της ευρείας κοίτης του Ενιπέα ποταμού», συνολικού προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.
-«Διαμόρφωση εισόδου Δ.Δ. Βασίλι Δήμου Φαρσάλων» συνολικού προϋπολογισμού 270.000 ευρώ.
-«Αξιοποίηση γεώτρησης στην περιοχή Σκάλα Ροδιάς», συνολικού προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.
-«Αποκατάσταση ασφαλτικών στον παραλιακό άξονα από Βελίκα (θέση Βραχάκια) έως Σκλήθρο» συνολικού προϋπολογισμού 980.000 ευρώ.
-«Αποκατάσταση τμήματος Εθνικής Οδού Τύρναβος-Ελασσόνα (μέσω Δαμασίου) (Δ.Ελασσόνας)», συνολικού προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.
-«Αποκατάσταση καταστροφών οδών – καθαρισμός ερεισμάτων και τεχνικών - νησίδων – ρείθρων – κ.α.για την αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου Π. Ε. Λάρισας», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
-«Αντικατάσταση - τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και κάθετης σήμανσης για την αποκατάσταση της ασφάλειας του οδικού δικτύου Π.Ε. Λάρισας», συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.
-«Κατασκευή οριζόντιας σήμανσης (Διαγράμμιση κόμβων – βέλη – ζέμπρες – όρια ταχύτητας κ.α.) – οδικών τμημάτων για την ασφάλεια του οδικού δικτύου Π.Ε. Λάρισας», συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
-«Αποκατάσταση ολισθήσεων, αντιμετώπιση καθιζήσεων, ενίσχυση τεχνικών επαρχιακών οδών Δήμου Αγιάς», συνολικού προϋπολογισμού 460.000 ευρώ.
-«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Αγιοκάμπου- Σωτηρίτσας-Βελίκα», συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000  ευρώ.