Σκηνικό απείρου κάλλους χθες στην πλατεία Νομαρχίας, όταν στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων έξω από την έδρα της Περιφέρειας ένας εξ’ αυτών σε μια απίστευτη όσο και άκρως φασιστική ενέργεια επέλεξε να «μπουγελώσει» με γάλα δημοσιογράφους, καμεραμάν και φωτορεπόρτερ που κάλυπταν την κινητοποίηση!

Ξαφνιασμένοι και οι ίδιοι οι διοργανωτές με την πρωτοφανή κίνηση έσπευσαν να απομονώσουν τον ιδιαίτερα προκλητικό συνάδελφό τους, με καμεραμάν τοπικού καναλιού να γίνεται… αγνώριστος, ενώ από τις… γαλακτερές ρουκέτες δεν γλύτωσε πανάκριβος φωτογραφικός εξοπλισμός, μικρόφωνα και ρούχα συναδέλφων!

Έξαλλοι και με το δίκιο τους οι συνάδελφοι με την αντιμετώπιση, όταν μάλιστα λίγο νωρίτερα η στάση τους εκθειαζόταν από τους παρευρισκόμενους όσον αφορά στην κάλυψη των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων, αν μη τι άλλο περιμένουν την επίσημη θέση της Ομοσπονδίας αναφορικά με την ενέργεια του «συναδέλφου» που κινείται στους κόλπους της.

Εξάλλου ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει δείγματα γραφής, καθώς απαράδεκτη υπήρξε η στάση του και κατά τις περσινές κινητοποιήσεις στην κοιλάδα των Τεμπών.

Απορίας άξιο παραμένει το γιατί η Ομοσπονδία επιμένει να ανέχεται τέτοια θρασύτατα άτομα, με συμπεριφορές που θυμίζουν φασιστοειδή, στις τάξεις της και εν πάση περιπτώσει λίγος σεβασμός στη δουλειά των δημοσιογράφων που προβάλλουν τον αγώνα τους αλλά και καλύτερη περιφρούρηση του ίδιου του αγώνα δεν θα έβλαπτε κανέναν!

Ε.Π. paidis.com