Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις του ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας με δίωρες στάσεις εργασίας και αυτή την εβδομάδα.

Ειδικότερα το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας «αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Ο.Δ.Υ.Ε. σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της και συγκεκριμένα να συνεχίσει τις δίωρες διακοπές εργασιών από τις 24 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου από ώρα 09.00 π.μ έως 11.00 π.μ. χωρίς περαιτέρω παράταση του ωραρίου πέραν της ώρας 15.00, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Δικαστικοί Υπάλληλοι των Πολιτικών/Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελιών όλης της Ελλάδας».

Οι δικαστικοί υπάλληλοι διεκδικούν, διορισμούς δικαστικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών και κλάδων, επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών, προώθηση προς ψήφιση του σχεδίου του νέου Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων, θεσμοθέτηση της γενικής και ειδικής επιμόρφωσης όλων των Δικαστικών Υπαλλήλων που θα γίνεται με τον διορισμό τους και σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, προώθηση της ηχογράφησης και αποηχογράφησης σε όλα τα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, μηχανοργάνωση/μηχανογράφηση των υπηρεσιών.

Κατά το δίωρο των κινητοποιήσεων κάθε ημέρας οι Δικαστικοί Υπάλληλοι θα απέχουν από όλες τις εργασίες τους (έδρες, εξυπηρέτηση κοινού και δικηγόρων).