Σε κλίμα ενθουσιασμού και Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας άρχισαν οι  θεατρικές παραστάσεις με τίτλο “Το Χριστουγεννιάτικο Ελατάκι του δάσους”  στους 27 Παιδικούς Σταθμούς που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Διοίκησης, Παιδείας & Δια Βίου Μάθηση και η Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, στα πλαίσια του προγράμματος «Η Πόλη που Μαθαίνει».

Η Δημιουργική Πόρτα της κ. Άννας Μανιάτη, παρουσιάζει το “Μαγικό Βιβλίο” της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή και τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών, αναπτύσσουν τη φαντασία τους και ταξιδεύουν με τα ζωάκια του δάσους και με τη βοήθεια του Πνεύματος των Χριστουγέννων στολίζουν το αληθινό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο.

Στην πρώτη παράσταση στο 10ο Παιδικό Σταθμό, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας & Δια Βίου Μάθηση Δημήτρης Δεληγιάννης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που με τα παιδιά και το προσωπικό τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, χόρεψαν και αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Ευλογημένη & Δημιουργική Χρονιά.