Μια Λαρισαία μητέρα με επώνυμη καταγγελία της στο kosmoslarissa.gr υποστηρίζει ότι η κόρη της εξαιρέθηκε από δημοτικό παιδικό σταθμό, παρότι ο φάκελος που υπέβαλε πληρούσε όλα τα κριτήρια.
Στη σχετική καταγγελία αναφέρονται τα εξής:
"Έκανα αίτηση φέτος για πρώτη φορά στην ΕΕΤΑΑ για τη χορήγηση voucher στους παιδικούς σταθμούς για τη μεγάλη μου κόρη. Παρά το γεγονός ότι ο φάκελός μου ήταν πλήρης δεν πήρα το πολυπόθητο voucher στην πρώτη φάση. Με έκπληξή μου συνειδητοποιώ ότι γίνεται και δεύτερη φάση, στην οποία κατέθετες τη βεβαίωση εγγραφής του παιδιού, όπου τους πήραν τελικά όλους. 

Η κόρη μου έχει ήδη εγγραφεί από Σεπτέμβριο σε δημοτικό παιδικό σταθμό του Δ. Λαρισαίων. Σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο στη Λάρισα, μου είπαν ότι έπρεπε να ενημερώνομαι καλύτερα.
Πώς ακριβώς να ενημερώνομαι δηλαδή;;; Ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους γονείς για τη β' φάση όπως ακριβώς έκαναν και για την ά φάση;; Πριν αρχίσει καν η ά φάση είχαν στείλει ενημερωτικά στα μέσα ότι το επόμενο διάστημα θα λάβει χώρα η ά φάση, αυτά είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κτλ... έτσι ώστε να είναι όλοι πλήρως ενημερωμένοι. Στη β' φάση  έβγάλαν απλά μια ανακοίνωση 2 μέρες πριν . Ούτε καν ο παιδικός σταθμός δεν έβγαλε ανακοίνωση όπως έκανε για την α' φάση. Και είναι κάτι που το κάνουν πρώτη φορά φέτος!!
Δεν είμαι η μοναδική μητέρα που απλά δεν έστειλε τη βεβαίωση εγγραφής  του παιδιού της. Είναι άδικό να εξαιρούμαι από μια διαδικασία η οποία γίνεται φέτος για πρώτη φορά και γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικοί. Αν αυτό γινόταν κάθε χρόνο θα είχαν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν, μιας και όφειλα να είμαι ενήμερη. Άλλωστε δε ζητάω voucher για κάποιον ιδιωτικό σταθμό. Για δημοτικό ζητάω που στην τελική θα έπρεπε να είναι δωρεάν.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον προϊστάμενο του γραφείου ΕΕΤΑΑ της  Λάρισας που δεν επισκέπτομαι καθημερινά την ιστοσελίδα τους ,όπως με προέτρεψε να κάνω, και θα πρέπει τώρα να περιμένω του χρόνου, να δώσω 700-800€ φέτος και να πάψω να ενημερώνομαι μόνο από τον παιδικό σταθμό! Μάλλον δεν γνωρίζει ότι μια γυναίκα, μητέρα και νοικοκυρά πολλές φορές δεν έχει χρόνο ούτε την τηλεόραση ν' ανοίξει.
Σας ευχαριστώ και ελπίζω να γίνει κάτι για όλους αυτούς τους γονείς που περιμένουμε.
Με εκτίμηση
Τριανταφύλλου Γεωργία"