Λαρισαίους αθλητές kick boxing, που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στα Σκόπια, υποδέχθηκαν στο δημαρχείο της Λάρισας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Τάχος και ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος.
Οι Λαρισαίοι αθλητές Γιώργος Βρυσσάς, Μαρία Τσιάμαλου και Αργύρης Παναγιώτης και ο προπονητής τους κ. Παν. Τσεκούρας,  ήταν οι μοναδικοί αθλητές από την Θεσσαλία, που συμμετείχαν στην εθνική αποστολή η οποία αριθμούσε 110 άτομα.
Οι αθλητές της Λάρισας, κατέλαβαν τις 5 θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.
Οι κ.κ. Τάχος και Κωσταρόπουλος συνεχάρησαν αθλητές και προπονητή για την εμφάνισή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής κ. Τσεκούρας ευχαρίστησε το Δήμο Λαρισαίων για τη στήριξη του αθλήματος, συμπληρώνοντας πως αυτή η στήριξη οδήγησε στη βελτίωση των επιδόσεων των Λαρισαίων αθλητών,
Πλέον αθλητές και προπονητές προετοιμάζονται για την επόμενη διοργάνωση (Thessalia Open 2017), που θα πραγματοποιηθεί,  στη Λάρισα στα μέσα Οκτωβρίου.