Με αφορμή την επέτειο Απλευθέρωσης της πόλης μας, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν" εναπόθεσε ένα κλαδί ελιάς στην προτομή του στρατηγού - απελευθερωτή της Λάρισας Σκαρλάτου Σούτσου, η οποία βρίσκεται στο τέρμα της ομώνυμης οδού. 

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "η  αντιπροσωπεία η οποία αποτελούνταν από τον επικεφαλής- δημοτικό  σύμβουλο  Κων/νο Βαϊούλη, τα μέλη της Δ.Ε. Νάρη Αλέξανδρο και Τσιάρα Δημήτρη, αλλά και τον υπ/νο του τμήματος Νεολαίας Μουλά Πασχάλη, διαπίστωσε με λύπη ότι ο χώρος που φιλοξενείται η προτομή δεν περιποιεί τιμή για την δημοτική αρχή καθώς παρόλο που βρίσκεται  στο κέντρο της πόλης είναι εμφανής τα σημάδια  εγκατάλειψης και η έλλειψη φροντίδας.  

Οι επαναστάσεις του 1854 και του 1878 άνοιξαν το δρόμο για την Απελευθέρωση της περιοχής της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης Θεσσαλίας.

Η "Λαρισαίων Κοινόν " προτείνει και θα το θέσει και στο επόμενο  Δ.Σ. να υπάρχει θεματική εβδομάδα Απελευθέρωσης στις αρχές Σεπτεμβρίου  κάθε έτους,  βέβαια  στην καλύτερη περίπτωση θα εξεταστεί για του χρόνου μιας και φέτος κατά την επέτειο απελευθέρωσης  η δημοτική αρχή του κυρίου  Καλογιάννη επέλεξε να ασχοληθεί με κούκλες..."