Στην έκθεση φωτογραφίας Street Sans Frontières στο Παρίσι συμμετείχε αυτές τις μέρες ο Λαρισαίος φωτογράφος και μέλος της φωτογραφικής ομάδας fplus, Κώστας Κρουστάλλης.
Η έκθεση φιλοξενήθηκε στον πολυχώρο "Espace des Arts Sans Frontieres" στο κέντρο του Παρισιού από τις 12 Μαΐου έως τις 14 Μαΐου 2017.
Στην έκθεση Street Sans Frontières, που είχε ως θεματική την αγάπη "Love", συμμετείχαν συνολικά 72 ερασιτέχνες αλλά και καταξιωμένοι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.
Η πρόσκληση για συμμετοχή έγινε από τον Martin Vegas, ο οποίος ήταν και ο επιμελητής της έκθεση.
Ο Κώστας Κρουστάλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Τα τελευταία 7 χρόνια η φωτογραφία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ζωή του, μια αγάπη που ακόμα συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια φωτογραφίας και δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος της φωτογραφικής ομάδας fplus και μέλος της διεθνούς φωτογραφικής κολεκτίβας BULB. Ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Λάρισας όπου και διατηρεί τη δικιά του φωτογραφική επιχείρηση.
http://kroustallisphoto.com/