Την Τρίτη  5 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Ε΄ΚΑΠΗ (Αγ. Γεωργίου) της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη λήξη των μαθημάτων της ομάδας χοροκίνησης  με υπεύθυνη δασκάλα χορού την κ. Φελέκη Αλεξάνδρα.
Το χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, που πραγματικά εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους. Στα μέλη που συμμετείχαν στην ομάδα χοροκίνησης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Στην συνέχεια το μουσικό σχήμα αποτελούμενο από την κ. Πολυμέρου Αθηνά στο τραγούδι, τον κ. Χειμώνα Αχιλλέα στο μπουζούκι, τον κ. Χονδροδήμο στα πλήκτρα., διασκέδασε τους ηλικιωμένους προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι μουσικοί για άλλη μια φορά συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.
Ήταν πραγματικά μία υπέροχη βραδιά, όπου συμμετείχε ένας μεγάλος αριθμός μελών, τα οπoία χόρεψαν, διασκέδασαν και ξέφυγαν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Ζαούτσος , ο Δημοτικός σύμβουλος  και υπεύθυνος στα ΚΑΠΗ κ. Τσιαούσης,  ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και δημοτικός σύμβουλος κ. Καφφές, η Διευθύντρια Πρόνοιας κ.Ζιώγα , η διευθύντρια αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής Πολιτικής κ. Μπαξεβάνου.