Άρωμα Λάρισας έχει φέτος το19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που διεξάγεται από τις 3-12 Μαρτίου.
Ο λόγος είναι  πως στην επίσημη κριτική επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου ( FIPRESCI)  η οποία θα απονείμει το βραβείο στο καλύτερο ντοκιμαντέρ του Διεθνούς Διαγωνιστικού τμήματος, βρίσκεταικαιο Λαρισαίος Χρήστος Σκυλλάκος που είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου.
Η κριτική επιτροπή FIPRESCI
Ρομπέρτο Τιραπέλε, Πρόεδρος
Κριτικός κινηματογράφου από την Ιταλία, που ζει στη Βερόνα και σπουδάζει στην Μπολόνια. Είναι ο αρχισυντάκτης του μηνιαίου περιοδικού Il BassoAdige και εργάζεται στη διαδικτυακή εφημερίδα Mediartenews. Έχει συνεισφέρει και σε άλλες εκδόσεις, όπως στην εκδοτική σειρά Sequenze και Tracce di giallo (σε συνεργασία με την Κατερίνα Μπεράρντι). Από το 2008 διοργανώνει την εκδήλωση «Cinemasottolestelle» και «Cinema e lavoro». Επίσης, είναι συγγραφέας βιβλίων με θέμα τη μουσική, όπως το LeonardBernstein, unatracciaperlamemoria (1992) και Operamonamour (2016)
Μπετίνα Χιρς
Καταξιωμένη ανεξάρτητη κριτικός του κινηματογράφου και του θεάτρου, που έχει διατελέσει μέλος της κριτικής επιτροπής σε διάφορα εθνικά και διεθνή φεστιβάλ, αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια. Γράφει συστηματικά κριτικές για το screenmagazin. com, ένα μεγάλο, ανεξάρτητο γερμανικό διαδικτυακό περιοδικό, και είναι αρχισυντάκτρια της εκπομπής «MondayMovieTalk» στο Alexradio του Βερολίνου.
 Χρήστος Σκυλλάκος
Ο Χρήστος Σκυλλάκος γεννήθηκε το 1984 στη Λάρισα και ζει στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί ως κριτικός κινηματογράφου και αρθρογράφος με εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τα διαδικτυακά Toperiodiko.gr και Monopoli.gr. Επίσης, εργάζεται ως φωτορεπόρτερ καλύπτοντας πολιτιστικά γεγονότα (συναυλίες, φεστιβάλ) και ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα «UnexposedPhotographers» και το διαδικτυακό φωτογραφικό κόμβο Aldebaran.photo. Είναι μέλος της ΠΕΚΚ, της FIPRESCI και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας. Γράφει διηγήματα και ποίηση