Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 17-3-2018 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) η 1η Γεν. Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακου Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) της νέας θητείας των Επιμελητήριων.
Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός τής μεγάλης συμμετοχής, παλιών και νεοεκλεγμένων,πολύ αξιόλογων και δυναμικών επιχειρηματιών γυναικών , με μεγάλη όρεξη και διάθεση για προσφορά, εκπροσωπώντας περίπου 30 Επιμελητήρια της Χώρας,αλλά και στο γεγονός ότι όλες προσήλθαν με όρεξη και πολλές ιδέες στη φαρέτρα τους.
Το Επιμελητήριο της Λάρισας εκπροσώπησε η Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου κα Καλλιόπη Τζήκα, και στην  εισήγησή της για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Λάρισας, όσον αφορά στην ίδρυση αγροτικού τμήματος, στην δράση των 50χιλιομετρων και ειδικά στην ίδρυση εταιρίας Agromarketing, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από όλες τις συναδέλφους της –εκπροσώπους Επιμελητηρίων, που συζήτησαν για συνεργασία και δικτύωση, για την στήριξη του εγχώριου προϊόντος και την εξωστρέφεια.
Η αλληλεπίδραση ήταν πολύ σημαντική, οι προτάσεις και οι ιδέες πολλές και αξιοσημείωτες, άρα αναμένεται να παραχθεί σημαντικό έργο, σε διάφορους τομείς, σε συλλογικό Πανελλήνιο επίπεδο