Εθιμοτυπική συνάντηση με μέλη της Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας (ΕΠΣΛ) είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ευχήθηκαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία και τη στήριξη που παρείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Ένωση. Ακόμη εξήραν το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετικά με το πρόγραμμα βελτίωσης και αναβάθμισης των γηπέδων ποδοσφαίρου στο νομό Λάρισας. Στη συνάντηση
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:
«Αρχικά θα ήθελα να καταδικάσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στο Λαρισαίο διαιτητή κ. Θ. Τζήλο. Τέτοια θλιβερά φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.  Όλοι ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.
Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργα ουσίας συμβάλλουμε στην αναμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου οι αθλήτριες και οι αθλητές να αθλούνται στις κατάλληλες συνθήκες.  Ο αθλητισμός είναι ζωή, ενέργεια και αποτελεί διέξοδο απ’ τη σκληρή καθημερινότητα και διαφυλάσσει τους νέους από επικίνδυνες ατραπούς»
Τα μέλη του Δ.Σ.  της ΕΠΣΛ που επισκέφτηκαν τον κ. Αγοραστός ήταν ο Γιάννης Καρυώτης, ο Αργύρης Γκρίμπας ο Παντελής Τσακίρης και η υπάλληλος της Ένωσης Αφροδίτη Πάτα.