Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή  χορευτικών από διάφορες περιοχές πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δαμάσι το 4ο φεστιβάλ παιδικών και εφηβικών χορευτικών με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορού .
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και   ο δήμος Τυρνάβου.
Στο φεστιβάλ εμφανίστηκαν χορευτικά του Μορφωτικού Δαμασίου, του Μορφωτικού Τυρνάβου του Πολιτιστικού Τυρνάβου, του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Χανίων, του Πολιτιστικού Μεσοχωρίου, της Λέσχης Πολιτισμού Νέας Σμύρνης, του ΜορφωτικούΝίκαιας, του Μορφωτικού Συκέας, του Πολιτιστικού Φωτάδας Τρικάλων, του συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου, του Μορφωτικού Αμπελίων Βερδικούσιας, του Μορφωτικού Ευαγγελισμού, του Πολιτιστικού Κιλκίς, του Πολιτιστικού Αβδέλας, του Πολιτιστικού Σμιξιωτών, του συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, του συλλόγου Γυναικών Λιανοκλαδίου, του Πολιτιστικού Αμπελακίων, τουΠολιτιστικού Γόννων, του Μορφωτικού Αζώρου  και της Αθλητικής Ενωσης Λάρισας Προμηθέας, που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα.
Την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο χοροδιδάσκαλος Πέτρος Δημάκης, ενώ την παρουσίαση έκαναν η Αναστασία Κοντογιάννη και η Μαρίνα Μανίκα.
Στην εκδήλωσηπαραβρεθήκαν  απηύθυναν χαιρετισμό αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής  εκ μέρους του περιφερειάρχη   Κώστα Αγοραστού  , ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης  και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Γ.Τσιανακας