Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του Πάρκου των Ευχών στο Αλκαζάρ, από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, ο οποίος θα παραδώσει στον Άι Βασίλη το κλειδί του Πάρκου, ενώ πυροτεχνήματα θα κάνουν τη νύχτα μέρα!
Η εκδήλωση της επίσημης έναρξης θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ.με παρέλαση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του ΔΩΛ και θα κλείσει με μεγάλη συναυλία των Μύρωνα Στρατή και Μαλού.
Δυο καλλιτέχνες αγαπητοί, ταλαντούχοι και γεμάτοι ενέργεια, υπόσχονται ένα πρόγραμμα με ένταση και παλμό, έτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό.
Ο Μύρωνας , ο οποίος έχει υπογράψει το πιο πολυακουσμένο τραγούδι της δεκαετίας και μια σειρά ακόμη επιτυχίες που επαναπροσδιόρισαν τον ελληνικό «pop-rock» ήχο, με μια συνεχή και σταθερή πορεία στο μουσικό χώρο και η Μαλού, το δροσερό κορίτσι που έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα με την μελωδική φωνή και τις συνεχόμενες ραδιοφωνικές επιτυχίες, υπόσχονται μια αξέχαστη ζωντανή εμπειρία.
Την Κυριακή, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους, στη Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου των Ευχών. Στις 12 το μεσημέρι, θα απολαύσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Χριστούγεννα με τους XANA ZOO»!