Συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του Σύριζα κ. Αλέξη Τσίπρα είχε ο πρόεδρος του Συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής και εστίασης Ν. Λάρισας κ. Αλέξανδρος Σακελάρης παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτ. Γιαννακόπουλου.

Στην συζήτηση όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου "ενημερώσαμε τον κ. Τσίπρα για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται ο κλάδος της εστίασης μιας ως βαριά πληττόμενος απ την πανδημία και την δεκαετή υπερφορολόγηση.

Ο κ. Σακελάρης ως πρόεδρος του ΣΙΚΑΕΛ και μέλος του ##estiasigreece, παρέδωσε στον κ. Τσίπρα τις προτάσεις του στρατηγικόυ σχεδιασμού για την διάσωση της εστίασης.

Στο τέλος της συνάντησης θέλοντας να τονίσουμε την άμεση σύνδεση της εστίασης με την φιλοξενία αλλά και την σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα προσφέραμε συμβολικά εξαιρετικά τοπικά προϊόντα του νομού μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο για την αποδοχή της πρότασης μας στο να παρευρεθούμε στην ήδη προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναγνωρίζοντας έτσι έμπρακτα τις κοινές ανησυχίες μας για τον κλάδο της εστίασης πανελλαδικά."