Με χρώματα και φως ντύθηκε η πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, σα μια μεγάλη οικογένεια, τον ερχομό του Νέου Έτους. Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου ένα  πλούσιο μουσικό διήμερο διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου
Αυτό το μεγάλο πάρτι, θα ξεκινήσει την Προπαραμονή στις 12:30 το μεσημέρι, με τους DND and THE BAND με τον Ντίνο Καραποστόλου ( κιθάρα-φωνή) και διασκευές jazz- pop- rock των 60's , 70's , 80's και 90's, χορευτική μουσική με rock, disco, twist, rock'n roll και latin αλλά και ελληνική λαϊκή μουσική σε SWING ρυθμούς.
Το απόγευμα στις 6, στη σκηνή θα ανέβει ο Χρήστος Γκόρτσος και η μπάντα του με pop και rock επιτυχίες και το προρεβεγιόν θα κλείσουν οι Fagus με τους Γιώργο Λουτρίδη (ηλεκτρική κιθάρα – σύνθεση,) Δημήτρη Μεσημέρη (μπάσο) και Παύλο Σουλτούκη (τύμπανα) που θα παίξουν διασκευές αλλά και δικές τους συνθέσεις jazz-rock με επιρροές από την fusion και την ethnic μουσική.


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου
Την Παραμονή,  η γιορτή αρχίζει στις 2 το μεσημέρι με τους ROUND IV, με τον γνωστό Λαρισαίο τραγουδοποιό κι ερμηνευτή Χρήστο Παπαχρήστο, τον βιρτουόζο κιθαρίστα Σπύρο Παππά, τον εκρηκτικό ντράμερ Σάκη Μωυσίδη και τον εξαίρετο μπασίστα Βασίλη Λιάκο, που θα μας χαρίσουν ένα δίωρο πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, αλλά και τραγούδια του Χρήστου.
Αποκορύφωμα, το βράδυ της Παραμονής, με το δημοφιλές συγκρότημα «48 ώρες», τη μπάντα που λέει τα πάντα και απογειώνει το κέφι και τη διάθεση.
Θα ξεκινήσουμε στις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί σε συνεργασία με το Σύλλογο Καφετεριούχων Λάρισας, θα ανάψουμε φαναράκια για να φωτιστεί ο ουρανός, πριν κάνουμε τη νύχτα - μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και πριν το κόψιμο της βασιλόπιττας.
Φέτος, αλλάζουμε το χρόνο μαζί.
Για να αλλάξει το γούρι.
Γιατί μαζί είναι καλύτερα!