Τη συμβολική τελετή αφής φλόγας, στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, με αφορμή την τροφοδότηση του δικτύου διανομής φυσικού αεριού στην Ελασσόνα, παρακολούθησαν εκ μέρους του ΤΕΕ ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου και η Γεν. Γραμματέας της Αντιπροσωπείας, κα Παναγιώτα – Ευτυχία Μπίσκα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Προέδρος δίνοντας για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν με συνέπεια και συνετέλεσαν στην επέκταση του δικτύου αερίου στην Ελασσόνα, τονίζοντας: «Αλλάζει το ενεργειακό τοπίο στην Θεσσαλία. Ακόμη ένας δήμος τροφοδοτείται με φυσικό αέριο, και σύντομα οι δημότες Ελασσόνας θα αρχίσουν να απολαμβάνουν τα οικονομικά, περιβαλλοντικά και ενεργειακά οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου. Η τροφοδότηση του Δήμου Ελασσόνας με το δίκτυο φυσικού αερίου σηματοδοτεί νέα πορεία ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Και για αυτό πρέπει να συγχαρώ τόσο τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, όσο και την διεύθυνση και το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ».

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o βουλευτής Ν. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, κ. Γρηγόριος Παπαχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νικόλαος Ευαγγέλου, η αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Σοφία Δημογιάννη και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας,