Στη Λάρισα βρίσκεται για το διήμερο ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Παπανδρέου, όπου και συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση της Ν.Ε. Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής όπου έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».
Πριν την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την αίθουσα του ξενοδοχείου να είναι κατάμεστη από κόσμο που παρακολουθούσε ακόμα κι όρθιος.
Ο Νίκος Παπανδρέου μίλησε για την επίσκεψη του στην περιοχή στους συνεταιρισμούς του Τυρνάβου, αλλά και την θέση που είχε ως ομιλητής της εκδήλωσης για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής.

Αναλυτικά: «Βρίσκομαι σήμερα στη Λάρισα και είχα την χαρά να επισκεφτώ δύο συνεταιρισμούς, όπως θα συνεχίσω κι αύριο. Απόψε είναι η παραδοσιακή ομιλία στα μέλη του Κινήματος Αλλαγής για το που πάμε, απαντώντας σε ερωτήσεις και προβληματισμούς».

Για τον λόγο που επέλεξε να είναι υποψήφιος: «Ήρθε τώρα η στιγμή για μένα κι αισθάνομαι έτοιμος από όλη μου τη ζωή για να βοηθήσω. Μπαίνω σε μία δύσκολη στιγμή για το Κίνημα Αλλαγής που είναι σε χαμηλά ποσοστά και πιστεύω πως είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Έχω και την εμπειρία από το εξωτερικό».

Για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής: «Πάμε καλά για την ώρα και θα πάμε καλύτερα. Υπάρχουν προσπάθειες εμβολισμού, αλλά δεν έχουν πετύχει κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως έχουν ένα πανικό μπροστά στις εκλογές που έρχονται και κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τα ποσοστά τους με κάποιους να αλλάζουν ταυτότητες για να μείνουν στην εξουσία».

(*) φωτογραφίες Αλεξ Παπαγεωργίου

tinealarissa.gr