Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να ενισχύσουν στις επερχόμενες εκλογές, τόσο για την Αυτοδιοίκηση, αλλά και την ευρωβουλή τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής ανυπότακτης αριστεράς, απηύθυνε σήμερα από τη Λάρισα ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής.
Ο κ. Χουντής τόνισε ότι αποτελεί υποχρέωση για τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής, ανυπότακτης αριστεράς να ανεβάσει την αγωνιστικότητα του λαού. «Κάποιοι θέλουν τον λαό θεατή των εξελίξεων. Εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε τη φωνή του λαού και της νεολαίας και να φτιάξουμε μια άλλη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα. Οι πολίτες έχουν κουραστεί να ακούνε καθημερινά για έκτακτα μέτρα, για ρύθμιση των κόκκινων δανείων, για το αν θα καταφέρουν τα παιδιά τους να μείνουν στη χώρα, αν θα έχουν δουλειά και θα καταφέρουν οι αγρότες να κρατήσουν τη γη τους», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής της «ΛΑ.Ε» και υπογράμμισε παράλληλα ότι «ο λαός κουράστηκε από τις μνημονιακές πολιτικές, που πότε εφαρμόζονται ως δεσμεύσεις και προαπαιτούμενα και πότε ως προσαρμογή στην κανονικότητα της ευρωζώνης. Ολα αυτά δεν απαντούν στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας».
Για το δίλημμα των ευρωεκλογών τέλος ο κ. Χουντής, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποτελεί «δίλημμα το Τσίπρας ή Μητσοτάκης μέσα από την ανταλλαγή διαφόρων σκανδάλων μεταξύ τους».

ert.gr