Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση του προέδρου του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας κ. Ν. Παπαγεωργίου για το θέμα της συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων σημειώνει τα εξής:
«Από την τελευταία ανακοίνωση του προέδρου του ΤΕΕ Κ.Δ. Θεσσαλίας, «κρατάμε» τη διάθεσή του για συνεργασία και συνεννόηση με τη δημοτική αρχή για το καλό της Πόλης.
Σε ό,τι αφορά σε όλα τα άλλα που αναφέρονται στην ανακοίνωση, ειλικρινώς αδυνατούμε να τα παρακολουθήσουμε. Γιατί προφανώς δεν μπορεί να σταθεί, ούτε σαν αστείο, η κατηγορία ότι προχωρούμε «στην κατάργηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και την ιδιωτικοποίηση της»(!!!). Θα θέλαμε μάλιστα να πληροφορηθούμε εάν η συγκεκριμένη άποψη αποτελεί προσωπική θέση του κ. Παπαγεωργίου ή θέση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας.
 Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά, ότι η συνεργασία του Δήμου με τον ΔΗΜΟΣΙΟ φορέα  ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. θα προσθέσει, στο ήδη μεγάλο,  ακόμα μεγαλύτερο τεχνικό αντικείμενο για το Δήμο μας. Σημαντικότατο μέρος αυτού του έργου (μελέτες και υλοποίηση τους)  θα μπορούν να διεκδικήσουν μηχανικοί και τεχνικές εταιρείες της Λάρισας, μέσω των γνωστών και προβλεπομένων διαδικασιών, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.  Αυτό είναι άλλωστε κάτι που θα το αποδείξει ο χρόνος.
Τα περί ύβρεων κλπ τα αφήνουμε στην άκρη. Το λέμε για άλλη μια φορά. Θα θέλαμε να έρχεστε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εφ’ όσον είστε εκπρόσωπος φορέα – συμβούλου της πολιτείας. Αυτό εξασφαλίζει την έγκυρη ενημέρωση και τις συνθήκες συνεργασίας.»