Νέα ιατρική ειδικότητα στο 404 ΓΣΝ Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, με νέα ιατρική ειδικότητα ενισχύεται το τρίτο στρατιωτικό νοσοκομείο της χώρας.
Πρόκειται για την ειδικότητα του Αγγειοχειρουργού, η οποία δεν υπήρχε μέχρι σήμερα και καλύφθηκε πριν από δέκα περίπου ημέρες.
Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι ασθενείς, μπορούν να αντλούν πληροφορίες για τη λειτουργία του ιατρείου από τη γραμματεία του νοσοκομείου.
Η παραπάνω ενέργεια δείχνει το αμέριστο ενδιαφέρον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή για τη συνεχή αναβάθμιση του νοσοκομείου.
Χθες κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο 404 μετά την τελετή του μνημοσύνου για τους πεσόντες στρατιωτικούς υγειονομικού, η τοποθέτηση του Αγγειοχειρουργού ήταν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα με τις μεταθέσεις που θα ακολουθήσουν, θα ενισχυθεί και με άλλες ειδικότητες όπως αυτή του Ουρολόγου και του Γαστρεντερολόγου που είναι από τις πλέον απαραίτητες και αποτελούν και ένα αίτημα των δικαιούχων της Θεσσαλικής Περιφέρειας.
kranosgr.blogspot.gr