Μια ακόμα (τρίτη συνεχόμενη) μηχανοκίνητη πορεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στη Λάρισα και θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. από την Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης:
Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής:
«Επειδή Έθνος είναι η συλλογική συνειδησιακή μας ταυτότητα που φέρουμε ως Έλληνες. Επειδή αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα είναι η αιτία της ύπαρξης του Έθνους μας παρά τις συμπληγάδες που πέρασε το γένος μας διαχρονικά.

Είναι η αιτία που διατηρήσαμε την γλώσσα μας τα ήθη ,τα έθιμα μας και την επίγνωση της καταγωγή μας αιώνες χωρίς ύπαρξη Ελληνικού Κράτους, όπως ήταν και η επανάσταση του Έθνους του 1821. Αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα σήμερα είναι που επαναστατεί και δεν ανέχεται την παράδοση της Μακεδονικής ιθαγένειας και την εκχώρηση του Ονόματος που είχαν ορίσει οι πρόγονοί μας στην Ελληνίδα Γή της Μακεδονίας.

Επειδή η παράδοση που επιχειρεί το πολιτικό κατεστημένο είναι προδοσία της συνειδησιακής ταυτότητας μας (δηλ. του Έθνους μας), καλούμαστε όλοι να σταματήσουμε αυτή την προδοσία με την συμμετοχή όλων μας στην 3η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ που θα εκκινησει την Τριτη 26/6 και ωρα 8μμ απο την ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ....ΤΟ ΟΡΘΟΝ....ΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.!!!!»