Ένα από τα πιο γνωστά αδέσποτα της Λάρισας, ο Μανώλης, εντοπίστηκε χθες νεκρός σε πεζόδρομο του Φρουρίου, από το φιλοζωικό σωματείο "Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας" ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν στην σελίδα τους στο facebook "Στις 6,30 το απόγευμα δεχτήκαμε τηλεφώνημα ότι ο γνωστός σε όλους μας Μανώλης δεν είναι καλά και ότι βρίσκεται πεσμένος σε πεζόδρομο. Μέχρι να συνεννοηθούμε να μας περιμένει κτηνίατρος και να φτάσουμε στο σημείο δεν πέρασε μισή ώρα....το δύστυχο ζώο το βρήκαμε νεκρό και σε ακαμψία. 

Ειδοποιήσαμε την αστυνομία που ήρθε άμεσα και ζητήσαμε να γίνει περισυλλογή και νεκροψία όπως ορίζει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις. Φόλα; Χτύπημα; Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Δυστυχώς για το ζώο, δεν πέθανε κατάλληλη μέρα για να κινηθούν οι διαδικασίες. Σήμερα, παραμονή της Παναγίας είναι αργία...και αύριο επίσης. Μας είπανε να πάρουμε εμείς σαν φιλοζωική το νεκρό ζώο και να το κρατήσουμε μέχρι την Τρίτη...!

Σκεπάσαμε το Μανώλη με ένα σεντόνι, τον χαιρετήσαμε και τον αφήσαμε να ενοχλήσει λίγο ακόμη η νεκρή παρουσία του τους αναίσθητους ανάλγητους και όλους όσους έχουν αποφασίσει ότι αυτή η γη, αυτός ο κόσμος είναι φτιαγμένος μόνο για δίποδα όντα και όλα τα άλλα υπάρχουν μόνο για να τους εξυπηρετούν...

Ώρα καλή Μανώλη ..σκυλάκι όχι του σπιτιού ή της αυλής μας, σκυλάκι της καρδιάς μας και όλης της Λάρισας..."