Η πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας βρέθηκε και σήμερα στο Ειρηνοδικείο της πόλης σταματώντας πλειστηριασμούς. Τονίζει μάλιστα ότι "η τροπολογία που κατατάθηκε για την ποινικοποιήσει του αγώνας μας δεν μας τρομάζει". Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα ακόλουθα:  "Και σήμερα  20/12/2017 η πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας ήταν στο Ειρηνοδικείο και σταμάτησε πλειστηριασμούς που αφορούσαν χωράφια, περιβόλια, ελιές στην Μελιβοία οικόπεδο στο Πλατύκαμπο κ.α.
Την δια ώρα που δίναμε την μάχη για την προστασία της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες και τα κοράκια  η Κυβέρνηση αποφάσισε να στοιχηθεί μαζί τους καταθέτοντας  τροπολογία με την οποία  ποινικοποιεί τον αγώνα της κοινωνίας κατά των πλειστηριασμών.
Πήραν θεση κόντρα στο λαό.
Προτιμούν με τροπολογία να ανοίξουν το δρόμο στα κοράκια  και τις τράπεζες  παρά να καταθέσουν  τροπολογία για την προστασία από πλειστηριασμούς κάτω από 300.000 ευρώ.
Κάνουν σαφές ότι  δουλεύουν πλέον ανοιχτά για να πάρουν οι τράπεζες την περιουσία, τα χωράφια και τα σπίτια του λαού μας.
Θα μας βρουν απέναντι.
Προφανώς δε μας τρομάζουν με τροπολογίες!
Αυτοί θα τρομάξουν με όσα έρχονται και το πολιτικό κόστος που επωμίζονται. Κόστος που θα κλείσει τις θλιβερές πολιτικές καριέρες τους δια παντώς.
Θα δώσουμε εκ νέου  το παρόν στα ειρηνοδικεία με το νέο έτος. Συνεχίζουμε  απρόσκοπτα τον αγώνα μας.
Ο Λαός πλέον  ξέρει, κρίνει και θα αποφασίσει  με ποιους θα πάει όμως όλοι ξέρουμε ποιους θα διώξει!"