Νέo τμήμα σύγχρονου χορού,  ανοιχτής απεύθυνσης, ξεκινάει στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου με στόχο την κάλυψη των αναγκών και των προτιμήσεων ενός ευρύτερου κοινού με καθηγήτρια τη Δανάη Χριστακάκου, καθηγήτρια σύγχρονου χορού και χορογράφο.
Η Δανάη Χριστακάκου σπούδασε Μπαλέτο στην Εθνική Ακαδημία Μπαλέτου της Σχολής Καλών Τεχνών στο Άμστερνταμ, όπου ολοκλήρωσε την πρακτική της στην ομάδα Cullberg Ballet στην Στοκχόλμη, και Φυσικοθεραπεία στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Με δίπλωμα στη φυσιοθεραπεία (PNF) είναι κάτοχος πτυχίου Pilates Reformer και Mat Work από τη North Academy of Fitness.
Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως δασκάλα κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού στη Σχολή Χορού Βίκη Σιάνου και στην Πρότυπη σχολή χορού του Δήμου Καλαμαριάς. Επίσης διδάσκει Pilates και θεραπευτική άσκηση σε τμήματα ενηλίκων και σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα.
Είναι ιδρύτρια, χορογράφος και χορεύτρια στην ομάδα Τρίγωνο με συμμετοχές σε παραστάσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σαν χορεύτρια επίσης συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς και παραστάσεις με σημαντικούς χορογράφους.
Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 15.30-16.30.
Πληροφορίες στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παππά, τηλέφωνο 2410256464)