Εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη στρέφεται με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Λάρισας.
Αναλυτικά:
Σε χθεσινή συνέντευξή του στον ηλεκτρονικό τύπο, ο υπ. Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης «ωρύεται» για μια δήθεν διαρκή προσπάθεια να του αποδώσουν κομματική λογική με στόχο τη συρρίκνωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».
Λίγες μόλις ώρες αργότερα, ο κ. Καλογιάννης ποζάρει στον φακό περιχαρής, σε καφετέρια της Λάρισας, μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη και τον συνεργαζόμενο αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Κόκκαλη, όπου ενώπιον του Δημάρχου, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κάνει μια εκτίμηση-δήλωση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας  πως «τα σχήματα που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε πολύ καλά, με προεξάρχοντα τον Απόστολο Καλογιάννη» .Δυστυχώς γι αυτούς δεν συνεννοήθηκαν καλά ούτε για το περιεχόμενο των συνεντεύξεων τους…..
Όσο για τα έργα και ημέρες του Απ. Καλογιάννη ως εν ενεργεία Δημάρχου, ποιος αμφιβάλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,  κομπάζει με υποσχέσεις για έργα που ΘΑ υλοποιηθούν; Αγνοεί, όμως, ότι στο σήμερα και στο τώρα οι Λαρισαίοι ως εχέφρονες και νουνεχείς άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν «Μεγάλο Απόντα».  Εκτός και αν οι σύμβουλοί του, ως αυτήκοοι μάρτυρες, δεν του μεταφέρουν τον σφυγμό της πόλης.
Και πόσο οξύμωρο στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο υπ. Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης να«αποδοκιμάζει» από τη μία τον Λαρισαίο πολίτη, που, λόγω απουσίας συνείδησης και λανθασμένης αντίληψης, δεν μπορεί να εκτιμήσει τη σπουδαιότητα των έργων και να σεβαστεί όσα η δημοτική αρχή υλοποίησε, ενώ λίγο παρακάτω, στην ίδια συνέντευξη, χαρακτηρίζει τον πολίτη πρωταγωνιστή και συμμέτοχο στην λήψη των αποφάσεων! Κι όλα αυτά σε μια άκαρπη δημαρχιακή θητεία Καλογιάννη,όπου το «εμείς» είναι ανώνυμο και αόριστο και ονοματίζεται όπως και όποτε οι λαϊκίστικες πολιτικές πειθούς το επιτάσσουν.
Διαβάζοντας κανείς όλη τη συνέντευξη Καλογιάννη, σε συνδυασμό με την συνέντευξη Βερναρδάκη, για ένα πράγμα βεβαιώνεται: ΣΥΡΙΖΑ και Καλογιάννης πάνε πακέτο στην ήττα και στην αλαζονεία.