Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τριήμερο 26 – 28/02/2016 το 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Αντρών – Γυναικών  «Τάσος Μαυρογιάννης – Ιωάννης Μπαλαμπάνης» σε διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας για να τιμήσει τη μνήμη και τη μακροχρόνια ανιδιοτελή προσφορά των παλαιών μελών του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας Τάσου Μαυρογιάννη και Ιωάννη Μπαλαμπάνη.

   Στο τουρνουά συμμετείχαν για τους άνδρες  οι ομάδες Νίκη Βόλο, ΟΥΚ Βόλου, Νέοι άνδρες ΠΑΟΚ και ο Ν.Ο. Λάρισας για τις γυναίκες ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ και ο Ν.Ο. Λάρισας. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι ομάδες των υποδομών (mini παίδες), ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου, ΝΕ Λάρισας και Ν.Ο. Λάρισας παρουσίασαν αγώνες επιδείξεων.

  Έγιναν πολύ δυνατά παιχνίδια με τους προπονητές να τεστάρουν τις ομάδες τους και να δίνουν βάση στην προετοιμασία τους για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στις κατηγορίες Α2 Αντρών και Γυναικών που συμμετάσχει και ο Ν.Ο.Λ.

  Ειδικά για την ομάδα ανδρών του ΝΟΛ ήταν μια πολύ καλή πρόβα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2  που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με τον προπονητή Κ. Ζουμπουλιά να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και να βλέπει τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδος.

   Και για την ομάδα των  γυναικών ο προπονητής Γ. Ευαγγελός βλέποντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, την ομάδα ολόκληρη χωρίς απουσίες και ειδικά στα παιχνίδια με τον Ηρακλή (μια ομάδα δυνατή που έπαιζε στην Α1) έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας που γίνεται για το ιδιαίτερα απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Α2.

   Τέλος στους μικρούς αθλητές των ομάδων δόθηκε η δυνατότητα να χαρούν το παιχνίδι και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους γιατί και αυτοί σε λίγο καιρό θα έχουν τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

  Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. ευχαριστεί για την ομαλή διεξαγωγή και την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, όλους όσους συντέλεσαν σε αυτό.

Αναλυτικά το ΕΑΚΛ, την ΚΟΕ και το ΣΕΔΥ, τα ΜΜΕ, τις συμμετέχουσες ομάδες και κυρίως τους χορηγούς-αρωγούς του συλλόγου που παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε στηρίζουν τον αθλητισμό και τους νέους και τις προσπάθειες όλων μας. Καθώς και τους γονείς και όλους τους φίλους και μη του συλλόγου μας και του αθλήματος  που με την παρουσία τους στηρίζουν κάθε φορά τις ομάδες και τους αθλητές μας.