Στους Χειμερινούς αγώνες ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ και στο πανελλήνιο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ συμμετείχε το περασμένο τριήμερο 4-6 Μαρτίου 2016 η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, όπου μετείχαν συνολικά 467 Κολυμβητές/τριες από 79 Σωματεία, ενώ  στο Σχολικό πρωτάθλημα 393 κολυμβητές/τριες από 240 Σχολεία.

   Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλότατο καθώς, σημειώθηκαν αρκετά Πανελλήνια Ρεκόρ, πολύ σπουδαίες επιδόσεις και όρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο και για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών στο Λονδίνο και νέων - νεανίδων στην Ουγγαρία.

   Η αγωνιστική μας ομάδα επέστρεψε με ένα χρυσό μετάλλιο από την Καταραχιά Ευαγγελίνα στα 800μ.ελευθερο, εκπροσωπώντας το 4ο Λύκειο Λάρισα, καθώς και με μία 7η θέση στα 200μ.ελ. από τον Αληπρασίτη Γιώργο, ο οποίος εκπροσωπούσε το 10ο Λύκειο Λάρισας.

   Επίσης η αθλήτρια Καταραχιά Ευαγγελίνα συμμετείχε σε δύο ακόμη τελικούς για τους Χειμερινούς αγώνες, κατακτώντας την 7η θέση και στα 400μ.ελ. και τα 200μ.ελ. στην κατηγορία των γυναικών.

   Πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι αθλήτριές μας στη σκυτάλη, όπου με δύο κορασίδες (Καταραχιά Ευαγγελίνα, Χαλιαμπάλια Γεωργία) και δύο Παγκορασίδες Α' (Μπακογιάννη Μαρία, Φραγκογούλα Ευανθία), κατέκτησαν την 8η θέση στα 4x200 μ.ελ. και την 11η θέση στα 4x100μ.ελ. στην κατηγορία των γυναικών.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας συμμετείχαν από το νομό Λάρισας και στις δύο διοργανώσεις, και αυτοί είναι:

για τους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών:

Αληπρασίτης Γιώργος, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Μπακογιάννη Μαρία, Παππά-Δαλλιού Νεφέλη, Φραγκογούλα Ευανθία και Χαλιαμπάλια Γεωργία.

για το σχολικό Πρωτάθλημα:

Καταραχιά Ευαγγελίνα: 4ο Λύκειο, Τσιάρα Κατερίνα: 4ο Λύκειο

Κώτσιου Δημήτρης: 8 Λύκειο, Κανάκης Βασίλης: 8ο Λύκειο

Αληπρασίτης Γιώργος: 10ο Λύκειο, Κουτσογάκη Τάνια: 10ο Λύκειο

   Ο στόχος βέβαια ήταν η απόκτηση εμπειριών μέσα από τη συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες και η προετοιμασία για τους αγώνες-στόχους της χρονιάς το καλοκαίρι.

    Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. συγχαίρει τους προπονητές Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρία που με την σωστή καθοδήγηση και με την εμπειρία τους στην αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών/-τριών έφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

    Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τους γονείς για την

υποστήριξή τους. Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου μας είναι ανοιχτές για να δείτε, να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε το εξαιρετικό άθλημα της κολύμβησης.