Έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τους αγώνες που πλησιάζουν οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, όπου και αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μαζική αποστολή για τον 4ο Αχίλλειο Άθλο στα Φάρσαλα. Οι δηλώσεις για το συγκεκριμένο αγώνα συνεχίζονται ενώ ήδη η μέχρι τώρα αποστολή είναι πολυάριθμη.

Ακόμη, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα συμμετέχει μαζικά στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με την αθλητική αποστολή να ξεπερνά τις 120 συμμετοχές. Το εντυπωσιακό είναι πως οι περισσότεροι αθλητές, 110 από τους 120, θα συμμετέχουν στον αγώνα των 21 χλμ. Έτσι για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, όπως όλα δείχνουν θα είναι η πολυπληθέστερη αθλητική ομάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ενώ, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 και 5 χλμ. Στη φετινή διοργάνωση οι συμμετοχές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ξεπέρασαν τις 210 για όλα τα αγωνίσματα. Και φέτος η αθλητική αποστολή του Συλλόγου μας είναι πολυάριθμη, εκπροσωπώντας το νομό μας επάξια στη γιορτή του αθλητισμού.

Σε όλους τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορείο.

ερτ