Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκαν ο Προπονητής της Ομάδας Ράγκμπι της Ερασιτεχνικής  ΑΕΛ Κατσουλάρης Παναγιώτης και ο αθλητής της ομάδας Ανδρέας Μπρέζας. Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ομάδας Ράγκμπι της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ενημέρωσαν τον κ. Αγοραστό για την ομάδα τους η οποία συμπληρώνει δυο χρόνια ζωής ενώ για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ακόμη πριν ένα μήνα ξεκίνησε η οργάνωση του γυναικείου τμήματος της ομάδας. Τόσο ο κ. Κατσουλάρης όσο και ο κ. Μπρέζας υποστήριξαν ότι το Ράγκμπι στην πόλη της Λάρισας δεν έχει διαδοθεί ακόμη ευρέως να και τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αύξηση του ενδιαφέροντος από τους πολίτες για το συγκεκριμένο άθλημα.
Ένα από τα αιτήματα που κατέθεσαν τον Περιφερειάρχη αφορά το θέμα των υποδομών ( γήπεδο προπόνησης – γήπεδο αγώνων) ενώ σημείωσαν ότι τα έξοδα του συλλόγου και του εξοπλισμού καλύπτονται αποκλειστικά από τους αθλητές. 
Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλουν ενώ δήλωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους συμβάλλοντας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της να δώσει λύσεις στα αιτήματα τους. Υποστήριξε ακόμη ότι «ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» του των αθλητικών πολιτικών που υλοποιεί  η Περιφερειακή Αρχή,  καθώς αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.
Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, συλλογικότητα, ομοιογένεια και διαπλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας».