Μία απαιτητική χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε μεταμοσχευμένο ασθενή ήπατος από τον Καθηγητή Χειρουργικής κ. Δημήτριο Ζαχαρούλη  και τη χειρουργική του ομάδα.

Στην επέμβαση παρευρέθηκε ο διεθνώς καταξιωμένος ιατρός και πρωτοπόρος των μεταμοσχεύσεων Δρ Ανδρέας Τζάκης, Διευθυντής του Κέντρου Μεταμοσχεύσεων Cleveland Clinic στη Φλώριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον Δρ. Τζάκη συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί με την γενέτειρά του την Ελλάδα και με προθυμία παρευρίσκεται σε επεμβάσεις μεταμοσχευμένων ασθενών του όταν βρίσκεται στη χώρα μας.

Μετά το πέρας της επεμβάσεως, ο Δρ Τζάκης επισκέφθηκε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς διατηρεί άριστες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις με τη Διευθύντρια της Μονάδας Δρ Αθηνά Γόμπου, από τη μακροχρόνια  συνεργασία τους στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

Τον Δρ. Τζάκη υποδέχτηκε η Διοίκηση του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για να του εκφράσει ότι η παρουσία του στην Κλινική αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση των άρτιων παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών.

Αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για μία μελλοντική συνεργασία τόσο στον ιατρικό όσο και στον ερευνητικό τομέα. 

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας, αποτελεί μία ολοκληρωμένη δομή υγείας, η οποία διαθέτει  εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, πάντα σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση και του πιο απαιτητικού περιστατικού.