Την πρόσληψη του Δημήτρη Σίτσα ως βοηθός του Αντρέ Πάους στην τεχνική ηγεσία των «Βυσσινί» ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά την απομάκρυνση του Ηλία Φυντάνη που εκτελούσε και χρέη τεχνικού διευθυντή.
Σχετικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:
H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πρόσληψη του βοηθού προπονητή κ. Σίτσα Δημήτρη. Ο κ. Σίτσας Δημήτρης είναι κάτοχος  διπλώματος UEFA Α και μιλάει αγγλικά και ισπανικά.
Έχει εργαστεί στις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Αιγινιακός.  Ήταν βοηθός προπονητή και μεταφραστής του κυρίου PAULO CAMPOS στην ΠΑΕ Άρης.

Παρελθόν Ντοντό και Λαμπρόπουλος

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελούν οι Ντοντό και Ανδρέας Λαμπροπουλος, την αποχώρηση των οποίων είχε προαναγγείλει ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα η ΠΑΕ επέλεξε να ενημερώσει με δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις και να ευχηθεί καλή τύχη στη συνέχεια μόνο στον Λαμπρόπουλο.
Συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις ανέφεραν:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλο και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική».
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Luiz Paulo Hilario - Dodo.»
Ο Βραζιλιάνος Ντοντό αφίχθη στη Λάρισα τον Αύγουστο του 2016, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ετσι η παρουσία του περιορίστηκε σε 9 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Λαμπρόπουλος ανήκει στην ΑΕΛ από το 2015, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στην ομάδα μετά την επιστροφη στη Super League (μόλις 7 συμμετοχές πέρσι) και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.