Τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη δέχθηκαν σήμερα οι Λαρισαίες αθλήτριες Λίλη Αλεξούλη, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο άλμα εις μήκος και Δήμητρα Παπανικολάου, η οποία τον Ιούλιο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην  μικτή ομαδική την Open Water, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία.

Δήμητρα Παπανικολάου

Ο κ. Καλογιάννης δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσπάθεια των νεαρών αθλητριών, η οποία όπως είπε, αποτελεί πρότυπο για τους νέους και τιμή για την πόλη, και δήλωσε από την πλευρά του πρόθυμος να ακούσει και να βοηθήσει όπως μπορεί τους αθλητές στην προσπάθειά τους.

Παράλληλα συνεχάρη και τους γονείς που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Λίλη Αλεξούλη

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η Λίνα Αλεξούλη, μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαρισαίων, καθώς όπως είπε η στήριξή του αποτελεί γι’ αυτήν κίνητρο για τη συνέχεια.

«Είμαι περήφανη»,  «είναι  σπουδαίο να σε στηρίζει η πόλη που ζεις» δήλωσε η Δήμητρα Παπανικολάου, σημειώνοντας πως αξίζει να προσπαθεί κανείς, να αγαπά αυτό που κάνει και να συνεχίζει δυνατά...